Akoestische isolatie van uw leidingen

Waterslag is niet schadelijk, maar kan wel storend zijn. Kies voor de akoestische isolatie vanuit Den Bosch van H.I.T. om van dit geluid af te komen. Met onze hoogwaardige en duurzame materialen zorgen wij voor een sterke vermindering in de geluidsoverlast. Toepasbaar bij allerhande waterleidingsystemen en iedere keer weer op maat voor u verzorgd.Waarom akoestisch isoleren?

Akoestische isolatie is een vorm van isolatie tegen geluid vanuit het leidingwerk. Waterleidingen kunnen zoemen en tikken wanneer u deze aanzet of de temperatuur omhoog draait. In principe is dit geluid niets om u zorgen over te maken, maar het kan wel hinderlijk zijn. Dan kunt u kiezen voor isolatie van dit geluid door middel van akoestisch isoleren. Zo bent u van geluidsoverlast verlost en kan er ongestoord in het pand gewoond en gewerkt worden. Geluidsisolatie is toe te passingen bij diverse soorten waterleidingsystemen. Bijvoorbeeld bij hemelwaterafvoerleidingen of bij vuilwaterafvoerleidingen. De precieze aanpak kan per situatie verschillen. Daarom ontvangt u van H.I.T. altijd een vrijblijvende offerte voor de nodige isolatiewerkzaamheden.Hoogwaardig isolatiemateriaal

Voor akoestische isolatie maken wij, net zoals bij al onze isolatiewerken, gebruik van de beste materialen. In het geval van geluidsisolatie in leidingen werken wij onder andere met ArmaComfort, het geluidswerende isolatiemateriaal van Armacell. Daarnaast zijn SonoCool-schalen een mogelijkheid: dit materiaal isoleert zowel akoestisch als thermisch. Wat voor u de beste keuze is, ligt maar net aan uw specifieke situatie en uw wensen. Uiteraard kunnen wij u waar en wanneer nodig goed adviseren. Zo bieden wij u altijd een oplossing op maat. Meer weten over de mogelijkheden van akoestische buisisolatie bij H.I.T. uit Den Bosch of wilt u direct een afspraak maken? Bereik ons door te bellen naar 06 53699380 of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de pagina contact. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.